Molly hette min katt som blev sjuk i våras och vi blev tvungna att låta henne somna in. Hon är begravd i vår trädgård mellan de två paradisbuskarna som nu i juli månad 2005 blommar för fullt. Jag är glad för att jag har denna vackra pelargon som heter Molly och när jag ser på den så tänker jag på lilla Molly. Först en bild på katten Molly. Till minne.


Nedan ser du bilderna på pelargonen Molly. Molly är vacker och har fyllda blommor som skiftar i rosa. Knubbig i växten och är förstås en zonalpelargon.
Katten Simba som var min yngsta dotters katt.Han blev 12 år gammal men fick på grund av sjukdom somna in i augusti 2008. En mycket speciell och gosig katt som tyckte om och tycktes om av alla.
De sita månaderna av sitt liv lärde han kattungen Astrid att jaga.
Det blev en del fåglar och kaniner som fick bli offer.
Astrid blev mäkta imponerad och såg upp till Simba som en idol för henne.
Sorgen blev stor hos hela familjen när han gick bort.
Sov gott Simba!
Kanske kan du titta till lilla Atrid där uppifrån katthimlen?


Vår älskade katt Lillan blev hastigt sjuk den 5/2 2010 och gick bort natten mot den 6/2.Det var ett hårt slag för oss att mista denna snälla lilla kisse.
Aldrig att hon fräste klöste eller bet nån av oss. Alltid snäll och vänlig mot precis alla människor.
Lillan kom till oss när min pappa avled och hon fann sig snart tillrätta här hemma.Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Lillan blev 10 år. Hoppas att hon har det bra i sin himmel med de andra katterna som redan finns där.Tillbaka