Pelargonernas Webbring

Nästa

Slump

Föregående

Nästa 5

Sök

ListaVälkommen till Plejadernas webbring!

Nu finns det ett svenskt webbringsystem som du som är samlare av Pelargoner eller har pelargoner och vill vara med i en webbring kan ansluta dig till.
En webbring fungerar så här.. Man klickar på länkarna i ringkoden och kommer till nästa hemsida som är med. Klickar man sig igenom alla så kommer man så småningom tillbaka dit där man började. Det är ett mycket smidigt sätt att besöka hemsidor med samma intresse som sitt eget.


Det som krävs för att vara med är att du har en hemsida eller kanske en blogg som du har tillstånd att klistra in koder i.
Det är lätt att anmäla sig och när du gjort det kommer du att få en kod skickad till din e-post och allt du behöver göra sen är att klistra in den på den hemsida som du angett i din anmälan.
Koden måste vara lätt att hitta men om du inte vill ha den på din startsida så kan du göra en undersida som du ger namnet webbringar.
När du har placerat koden på din hemsida så mailar du till mig så kan jag kolla att det ser bra ut och så släpper jag in dig i ringen.

Om det skulle vara så att du vill ha din egen bild i koden så kan du skriva in det i koden där du ser denna kod. img src="http://www.dinsite.com/dinbild.jpg
Din bild måste ha storleken 250x150 pixlar


OBS! Kontrollera att url-adressen stämmer med där du klistrar in koden. Det måste vara direkt till den html-fil som koden finns på. Annars hittar Kod-roboten den inte. Om den inte stämmer logga in och ändra!Klicka på länken nertill.Då kommer du till ett formulär där du i den lilla menyn du ser, väljer att klicka på ringen 'pelgr'

Anmäl dig här

Ringlink skapades av